3 березня 2014 р.

Смачна професія

Закінчує свою роботу атестаційна комісія. Залишився місяць до остаточного прийняття рішень стосовно кваліфікаційних категорій і тарифних розрядів. Педагогічні працівник, що атестуються цього року, поспішають показати свої вміння...

Сьогодні члени атестаційної комісії і всі, хто виявив бажання, прийшли на відкритий урок технології хлібопекарського виробництва, а опинилися ... на підприємствах.  Викладач Гольцова Наталієя Миколаївна об'єднала учнів групи 28кп разом у три групи. Це були спеціалісти з технології приготування бісквітного, пісочного і заварного тіста. Спочатку директори  репрезентували свої підприємства: одні підготували буклети, інші зняли відеофільм і дібрали влучний дитячий віршик. Словом, місця для творчості учнів вистачало!
Далі узяли слово техніки-технологи, які розповіли про особливості приготування тіста. А потім присутні познайомилися з асортиментом продукції, який випускає кожне "підприємство". Розповідь супроводжувалася створеною учнями презентацією.
За всім, що відбувалося, пильно слідкували експерти і ставили "хитрі" питання "співробітникам підприємства".

Думаю, цей нестандартно проведений урок сподобався і тим, хто був активно у ньому задіяний, і відвідувачам, яких було восьмеро.

Шановні читачі!
Підтвердьте або спростуйте мої слова у коментарях. 
А поки що - фото з уроку



1 коментар:

Вдячна за коментар. Для мене важлива ваша думка!