2 червня 2015 р.

І знову те саме...

 Сьогодні була нарада... Говорили про наболіле, про плани на майбутнє і про те, що треба робити справу, за яку колись узялися... Була розмова (вкотре!!!) і про необхідність заповнення електронного журналу. 
Зараз майже одинадцята ночі...
Дивлюся результати роботи колег  в "My school" і роблю висновок, що тільки ЧЕТВЕРО викладачів виконали свою сьогоднішню місію на 100%.
Можу зрозуміти усі причини-пояснення: кінець навчального року, втому, заклопотаність іншими справами... Але ж і у тих чотирьох викладачів, що заповнили журнал, теж закінчується навчальний рік, вони теж втомилися, у них є сім*я, яку треба годувати, і город, який постійно просить рук... 
То, виходить, причина не в надмірній завантаженості?!
Якщо хочете сказати, що електронний журнал нікому не потрібний, запрошую до аргументованої розмови. Особисто  я свою думку виклала раніше. 
Якщо цей блог читають батьки наших учнів, то запрошую до діалогу і їх. Скажіть своє слово у цьому непростому питанні.

4 коментарі:

  1. Вважаю,що електронний журнал потрібен,але інколи є дійсно поважні причини,через які ми не можемо зайти в "Му school".В мене . останнім часом не завжди працює інтернет. Хоча..."хто хоче - шукає можливості, а хто не робить - шукає пояснення". Зауваження приймаю, буду знаходити можливості.

    ВідповістиВидалити
  2. Я, як мама Вашого учня, теж дуже цікавлюсь ел. журналом. А в ньому майже нічого немає. Дуже прикро...кінець навч. року. Можливо десь щось пропущено, десь треба перездати поганий бал, нічого не можу проконтролювати, нагадати, підказати. Немає поточних оцінок.....Невже тільки треба їхати до уч. закладу, щоб побачити журнал успішності??? Дуже прикро. Будь ласка, викладачі, хоча б в усній формі на уроках нагадуйте учням про якісь недоліки, можливість здати тему і т.д.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибі за висловлену думку! Прикро, що на даний момент мені нічого сказати на наш захист стосовно "роботи" в Май скул. Впевнена, викладачі читають блог і зроблять відповідні висновки. А з наступного навчального року ситуація зміниться.

      Видалити

Вдячна за коментар. Для мене важлива ваша думка!