17 січня 2015 р.

Підсумки самоосвіти

Як правило, в кінці року ми підбиваємо підсумки того, що зробили протягом року, чого навчилися, де побували... І, звичайно, плануємо майбутнє. 
Педагог - людина особлива, у нього свої інтереси, свої пріоритети, свої, особливі, плани на життя і свої радощі, які іноді іншим людям здаються не зовсім зрозумілими. 
Ми радіємо, якщо клас гарно написав контрольну роботу або добре зрозумів матеріал, радіємо, коли опануємо нову технологію навчання або розберемося з якимось сервісом... От такі ми, викладачі))))
Я сьогодні побачила узагальнення, які зробила Куліковська Л.П. щодо своїх напрацювань, і теж зраділа. У такий оригінальний спосіб наша колега змогла продемонструвати те, чого навчилася протягом року.
Знайомтеся, колеги!


PS Цей матеріал розміщено на сторінці "Методична скарбничка

3 коментарі:

  1. Чесно кажучи, я хотіла розпочати свою презентацію слайдом:"Все почалося із спілкування з Ільченко..." Так було б правильніше. Ви для мене, Наталіє Вікторівно, дуже потужний, дієвий та стимулюючий ІКТ-сервіс)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, звісно. Але все, чого Ви навчилися, - це Ваша заслуга. Людину не можна заставити працювати творчо, не можна змусити постійно вчитися. Можна запалити, але не можна підтримувати той вогонь стороннім особам. Це Ваша ініціатива, Ваше бажання.

      Видалити

Вдячна за коментар. Для мене важлива ваша думка!