17 лютого 2014 р.

Обласний конкурс юних фізиків

Початок 2014 року видався багатим на проведення різноманітних конкурсів. Приємним є те, що наші учні посідають в них призові місця. 
Сьогодні (після багаторазових перенесень через погодні умови) на базі державного вищого навчального закладу "Запорізький національний університет" відбувся обласний конкурс юних фізиків серед учнів ПТНЗ, на який приїхало 37 команд. Від нашого училища Дорожкін Олександр (учень групи 18ок) та Коротич Григорій  (група 31е) разом з викладачем Момотом Володимиром Олександровичем вирушили в призначений час до ЗНУ для того, щоб поспілкуватися з однолітками, які небайдужі до вивчення такого складного і такого цікавого предмета, як фізика та показати свої знання.
Я звернулася до  Сашка з проханням поділитися своїми враженнями від сьогоднішнього дня і отримала відповідь через скайп. Пропоную Вам, шановні читачі, ознайомитися з його думками вголос.
Важкий день закінчився приємною новиною: наша команда посіла ІІІ місце в цьому Конкурсі. Вітаємо хлопців і бажаємо здійснення найзаповітнішої мріїї на даний момент - вступити до вищого навчального закладу, адже вони - цьогорічні наші випускники.



На фото - Дорожкін Олександр, Андрєєв А.М.,  декан фізичного факультету ДВНЗ ЗНУ, Коротич Григорій.

3 коментарі:

  1. Вітаю! Нехай ця перемога і набуті в училищі знання допоможуть нашим хлопцям підкорити не один ВУЗ!

    ВідповістиВидалити
  2. очень хороший блог.много интересных новостей.





    ВідповістиВидалити
  3. Радісна новина! Молодці! Так тримати)

    ВідповістиВидалити

Вдячна за коментар. Для мене важлива ваша думка!