4 січня 2018 р.

"Педагогічні орієнтири-2018". Релакс

Канікули - час відпочинку й слушна нагода  для педагогів поспілкуватися з колегами, підвищити свій професійний рівень і підготуватися до нового семестру.
Наш педагогічний колектив з ініціативи творчої групи для роботи під час канікул обрав формат (не)конференції і працює за складеним планом.
День 3-й.
Одне з важливих завдань сучасної освіти – виховати фізично, морально, соціально, духовно здорову людину. Справедливими є слова: "Гроші втратив – нічого не втратив, час втратив – багато втратив, здоров’я втратив – все втратив".

   Чи інше: "Здоров’я – це ще не все, а все інше без нього – ніщо". За останні  роки збільшилася кількість учнівської молоді, віднесеної за станом здоров’я до спеціальних медичних груп.
   Людина сьогодні звикла сподіватися не на захисні сили свого організму, а на могутність медицини. Академік Амосов стверджував: "Щоб бути здоровим, потрібні власні зусилля, постійні і значні. Замінити їх не можна нічим".
І сьогодні ми , викладачі та майстри, намагалися довести, що бажаємо і здатні пропагувати здорове життя. У фітнес-залі нас приємно зустріли викладачі фізичної культури: Оджубійський Олексій Сергійович, Павлюк Василь Олексійович та Сазонова Діана Юріївна і запропонували нам елементи оздоровчої аеробіки як основного засобу зміцнення здоров’я.
Ми із задоволенням і натхненням  виконували під музику загальнорозвиваючі й танцювальні вправи, об'єднані в комплекс. Заняття оздоровчою аеробікою стимулюють роботу серцево-судинної й дихальної систем, позитивно впливають на імунну систему. А ще заняття аеробікою – це поліпшення психічного стану, зняття стресів.
Так, завтра у декого будуть боліти м'язи, але результат очевидний – потреба у систематичних заняттях спортом.

Вдячність Комзоловій Н.Ж. за фото, що залишилися на згадку.


1 коментар:

Вдячна за коментар. Для мене важлива ваша думка!