26 квітня 2014 р.

День відкритих дверей в училищі

День відкритих дверей!... 
День відкритих сердець і щирих слів і думок!.. 
25 квітня училище відкрило свої двері для дев'ятикласників району, яких цього року було близько 200, щоб познайомити їх з нашим навчальним закладом, розказати про особливості навчального процесу, показати те, чим багаті: оснащені кабінети, відремонтовані коридори, сучасна техніка - і запросити до нас на навчання.

Для працівників і учнів училища цей день особливий, святковий. Ми заздалегідь готуємося до зустрічі гостей: прибираємо подвір'я і приміщення, готуємо план екскурсій, концертну програму і святковий обід. Нам приємно показувати свій навчальний заклад! 


Цього року виявилося багато учнів, хто хотів супроводжувати гостей під час екскурсій. 

Гостей зустрічає Удовіченко Наталія Едуардівна.


Смачна виставка


Найбільше, за опитуванням,  гостям сподобалося у пекарні. Ще б пак!  Таких сучасних  печей, таких смачних хлібобулочних виробів немає в жодній школі району!



Учні Пришибської школи у навчально-виробничій майстерні пекарів


Кривошей В.П. з учнями Плодородненської школи

Після смачного обіду був традиційний концерт. Пройшов він на одному подиху. Багато було цікавих номерів, але мені особисто сподобалася гра на трубі 
 
Приємно, що наші гості були налаштовані позитивно, посміхалися. Маємо надію, що за декілька місяців ми побачимо їх серед своїх учнів!

Шановні учасники заходу! Якщо у вас є доповнення до цього матеріалу, пишіть свої коментарі. Творімо історію разом!!!! :-)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вдячна за коментар. Для мене важлива ваша думка!