24 вересня 2015 р.

Електронна петиція Президенту

На сьогодні дуже багато розмов про ЗНО-2016. Це питання у першу чергу хвилює випускників - майбутніх абітурієнтів, їхніх батьків та вчителів. У мережі з*явилася електронна петиція Президенту України стосовно того, що все-таки зберегти ЗНО для вступників до вишів потрібно. Я підтримала автора, адже вважаю, що це - єдиний шлях, щоб вступити до вищих навчальних закладів, не даючи нікому хабарів. Я розповсюдила цю інформацію на своїх сторінках у соціальних мережах і звертаюся за підтримкою до читачів блогу. 

Якщо ви підтримуєте ідею проведення ЗНО, підпишіть цей документ (посилання). Щоб потрапити на розгляд до Президента, Петиція має набрати 25 000 підписів.  

На сайті потрібна реєстрація, але, думаю, декілька хвилин, які витратите на реєстрацію, - ніщо порівняно з тим, як дане питання може вплинути на подальшу долю абітурієнтів. 

7 коментарів:

  1. Колеги, судячи з переліку осіб, які підписали цю петицію, питання ЗНО-216 багатьох із вас не хвилюють. Шкода(( Так зазвичай буває у житті: нічого не робимо, мовчки спостерігаємо, а потім ображаємося, що все іде не так, як хотілося б.

    ВідповістиВидалити
  2. Вибачте, можливо коментар невчасно. Я зареєструвалася, підписалася, поширила інформацію у Facebook. На цей час 1911 підписів, нажаль, з 25000 необхідних. Залишилось 78 днів до кінця збору підписів. Маємо надію... Закликаю не бути байдужими!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Для мене як для мами майбутньої абітурієнтки питання проведення ЗНО надзвичайно важливе

      Видалити
  3. 690 підписів з 25000 До кінця збору підписів залишилося
    81 день. Наталья Жоржевна, вы, наверное, не ту петицию подписали.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я подписывалась раньше чем появилась эта запись в блоге с ссылкой, поэтому подписалась под петицией "Щодо забезпечення можливості проведення зовнішнього незалежного оцінювання(ЗНО) в Україні у 2016 році", там сейчас 1943 подписи.
      Но и под этой петицией под названием "ЗАХИСТИТИ І ЗБЕРЕГТИ ЗНО. НЕ ДОПУСТИТИ ПОВЕРНЕННЯ В КОРУМПОВАНІ ТА ГАНЕБНІ ВСТУПНІ ІСПИТИ" я тоже подписалась, там сейчас 692 подписи.
      Я думаю лишним не будет! ;)

      Видалити
  4. Відповіді
    1. Це замало, на жаль((( Сьогодні мала розмову з директором з цього приводу. Він просив від імені адміністрації звернутися до членів колективу з проханням підписати це звернення!

      Видалити

Вдячна за коментар. Для мене важлива ваша думка!