25 квітня 2015 р.

Хороші новини

Ільченко Юлія
Останні дні квітня принесли хороші новини: учениця групи 2опр Ільченко Юлія одержала перемогу відразу в двох конкурсах: 
перший відбувся ще у січні: роботи були написані у Запоріжжі і відправлені на перевірку до Києва (мова йде про останній, загальнонаціональний, етап V Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка). Три місяці очікування - і як результат - наказ Міністра освіти і науки С.Квіта: Ільченко Юлію буде нагороджено дипломом ІІІ ступеню;
другий - олімпіада з англійської мови. Відбулася вона  також в Запоріжжі 22 квітня. Олімпіада включала три етапи: аудіювання, письмо і говоріння. Наступного ж дня були відомі і результати - І місце!(завдання і рейтинг учасників можна переглянути за посиланнями).
Той, хто хоч раз брав участь у подібних заходах, прекрасно розуміє, скільки сил витрачається на підготовку, скільки нервів псується, поки все це відбудеться, але ж високий результат того вартий?!

6 коментарів:

  1. Мої вітання!!! Юлія молодець, не перестає дивувати та радувати соїми здобутками та перемогами. Скільки це потрібно сил, терпіння, наполегливості. Юліє, я бажаю тобі міцного здоров'я, успіхів, і щоб мрії твої збувались!

    ВідповістиВидалити
  2. Юля!! Ти молодець. Вітаю з перемогою.

    ВідповістиВидалити
  3. Правильно кажуть: якщо людина талановита, то талант у неї багатогранний. А ще кажуть, що для людини з талантом і любов'ю до праці не існує перешкод. Це все про тебе, Юліє.

    ВідповістиВидалити

Вдячна за коментар. Для мене важлива ваша думка!