24 квітня 2015 р.

День відкритих дверей. Пост оновлено!!

23 квітня у всіх  працівників і учнів училища був день, до якого готувалися заздалегідь: прибирали територію, готували концерт, продумували слова, якими зустрічатимемо гостей... У  нас - День відкритих дверей.
221 учень-дев'ятикласник, 20 їхніх шкільних наставників і приблизно стільки ж батьків відвідали наш навчальний заклад.

Першим екскурсійним об*єктом був кабінет №17, де гостей зустрічала я. Темою моєї розповіді була організація навчального процесу в училищі. На жаль, комп*ютерна техніка мене підвела, то підготовлену презентацію можу показати тільки зараз.

Потім екскурсія продовжилася в кабінеті Рослова О.О. Він говорив про професію операторів з обробки інформації та програмного забезпечення (матеріал тут).

На майданчику с/г техніки
Відвідувачі училища могли познайомитися і з іншими професіями: Олейченко В.О. представляв кабінет для лабораторно-практичних занять з предмета "трактори", Іванніков С.В.  показував кабінет будови автомобіля, де присутні могли побачити "мультик" про роботу тракториста, Калюжний О.О. показував гостям свій блог, ситуативні завдання, які дає учням на уроках, свої електричні стенди...
Хлопців вразила виставка сільськогосподарської техніки на майданчику. Були навіть такі, хто фотографувався в тракторі!
Лось Н.В. розказала учням про те, наскільки важлива професія бухгалтера, що немає жодного підприємства без спеціаліста цього напрямку, поділилася тим, як в училищі на  обліковця навчалася її дочка.


Оджубійський О.С. і учні гімназії
Про спортивне життя учнів училища, їхні рекорди розповідали викладачі фізичної культури  Оджубійський О.С. і Масловець С.О. Думаю, не один дев*ятикласник із заздрістю дивився на  наші гімнастичні тренажери і футбольне поле))

В електромонтажній майстерні професію електромонтера представляли Прядко О.І, Попов О.О. та Приступа Сергій (учень групи 33е). Вразило оформленя кабінету, справжній трансформатор посередині класу, велика кількість електричних  стендів, які вмикали на прохання відвідувачів.

Удовіченко Н.Е., бібліотекар, розказала про те, які книжки є в бібліотеці, показала підручники зі спецпредметів. Присутні були вражені наявною оргтехнікою.

Васильченко В.Ю. розповів про професію пекаря, показав пекарські шафи, а духмяний аромат свіжої випічки малював в уяві наступний об*єкт екскурсії - їдальню, де всіх гостей пригостили  обідом. Трусова І.О., Приступа Т.П., Прядко О.В., Тінякова С.В., працівники їдальні та учні групи 29кп спрацювали на "відмінно": обід був смачний,  а обслуговування - швидке. 


Народний театр танцю "Надія"
Закінчився захід традиційним концертом. Я б виділила в ньому дві тематичні частини: 1-ша  - патріотична, 2-га - профорієнтаційна. Мені особливо сподобався відеоролик про міфи навчання в училищі і їх розвінчання: автор сценарію (Макарова Л.І. і дівчата групи 22ок) потрапила в "яблучко"! Нам доводиться вислуховувати про нас всякі нісенітниці, а тут влучно було розставлено всі крапки над "І".


І ще одне відео - мультик про наше училище, зроблений викладачами Куліковською Л.П., Пересипкіною О.В., Удовіченко Н.Е. (узято тут)

Фото зроблені Шпирною Мариною

14 коментарів:

  1. Все було добре! Погода всім посміхлася. Наш навчальний заклад приймав гостей, як завжди, на високому рівні. Я впевнена що багато учнів, батьків були вражені побаченим! Учні підуть до нас навчатися, бо кращого начального закладу їм не знайти!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Згодна з Вами, Н.Ж., ми - найкращі! Ще одне, на що звернула того дня увагу, - наші гості були напрочуд доброзичливими. Не відчувалося відвертої неприязні до нас. Я не помилилася? До речі, хотілося б, щоб і дев*ятикласники сказали тут своє слово. Впевнена, що хоч хтось, та побачить цей матеріал!

      Видалити
  2. Я ось про що подумала... У нас в училищі окрім відкритих дверей, ще і відкриті серця. Тому що ми завжди радо приймаємо гостей, батьків, майбутніх учнів, випускників. Так, було б чудово, якби тут написали коментарі учні... нинішні, майбутні, минулі.... бо вони всі наші)))))!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І я б хотіла, щоб майбутні учні прочитали думки випускників і сформували своє ставлення до того, що у нас є. А ще краще - прийшли б до нас у вересні як учні

      Видалити
  3. Училище - найкраще місце у світі! І, нехай, це звучить трошки пафосно, але то так і є!
    Дуже сильно хотілося б повернутися до Вас і пережити всі ті яскраві моменти, емоції.. але на жаль((
    З упевненістю можу сказати, що навчання в училищі - один з якравих моментів у моєму житті!
    Сумую за Вами:-)
    Ви прекрасні!

    Касілова Дар'я :-)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дашо, спасибі за теплі слова. Вони стають особливо цінними, коли нічого вже не можна повернути.

      Видалити
  4. Я думаю, що цей день не залишив байдужими нікого - ні гостей, ні людей, які безпосередньо були задіяні у цьому святі)
    Було дійсно цікаво спостерігати за людьми, які наче б то прийшли сюда "для галочки", а йшли з палаючими очима та бажанням повернутися!)) Дуже приємно, що деякі навіть підходили, питали щось додатково.. Отже, дійсно зацікавили!
    Стільки хвилювання пережито, і дуже круто усвідомлювати, що все це не дарма))
    Ще раз переконалася, що не помилилася у виборі навчального закладу.

    ВідповістиВидалити
  5. День відкритих дверей мене вразив. Мені все сподобалось: привітливі вчителя, які охоче відповідали на всі наші запитання, цікавий концерт та дуже смачна їжа. Гарний інтер`єр на який я не сподівалась від звичайного училища. Я під великим врженням і мій подальший вибір очевидний

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибі за відгук! Це, я розумію, написав хтось із дев*ятикласників. Приємно, що знайшла можливість зайти до нас на блог! Будемо раді бачити серед учнів!

      Видалити
  6. Вот и пролетело 5 лет, как я окончила училище и до сих пор хочется снова вернуться к самым лучшим преподавателям. Нигде так не беспокоятся о своих учениках, поверьте! С огромной радостью я спешу прийти к вам в гости, как только появляется возможность. Хотелось выразить благодарность за отличные знания, за подготовку к студенчеству (так как мы научились быть более самостоятельными), за помощь в подготовке к ЗНО. Отдельное спасибо за друзей, которых я встретила будучи ученицей! А также огромная благодарность всему коллективу за ваш труд, доброжелательность и отзывчивость.
    Всем-всем ребятам рекомендую поступать в училище, так как вы ни на секундочку не пожалеете!
    С огромнейшим уважением, Ворожбянова Анастасия (ученица группы 10 ок, 2010 год выпуска)
    :-)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Прочитала твої слова і на очі набігли сльози.Невже проминуло 5 років!Я відразу пригадала третю парту біля вікна, за якою ти сиділа,вірші ,які ти читала( навіть англійською мовою),твої розумні оченята і гарні, вдумливі відповіді.Спасибі тобі за добрі слова.

      Видалити
    2. Ворожбянова Анастасия2 травня 2015 р. о 14:25

      Татьяна Васильевна, спасибо Вам за такие теплые слова!

      Видалити
  7. я узнал про ваш заклад только 25.04.16 уже не как к вам не попасть только надо было 22 квітня?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. До нас можна приїхати в будь-який день. Ми з радістю все покажемо і розкажемо. А звідки ви?

      Видалити

Вдячна за коментар. Для мене важлива ваша думка!