3 лютого 2015 р.

Бути чи не бути замінам

Колеги, учні та всі, хто користується цим блогом!

Сьогодні у мене виникло питання стосовно того, чи потрібно викладати заміни на блозі, чи, може, достатньо надрукованого варіанту, що вивішується на дошці оголошень?!

Чому виникло це питання? Тому, що загальна кількість переглядів цієї сторінки невелика.
Дивіться самі:
То, може, я роблю зайву, нікому не потрібну роботу?!
Буду вдячна за відповіді

16 коментарів:

  1. Особисто мені - зручно. Досить часто саме таким способом отримую потрібну інформацію для себе особисто та переглядаю заміни уроків для своєї групи. Тому дякую за цю інформацію і турботу про нас та учнів:)

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже зручно. Я кожного дня переглядаю цю сторінку. Раніше як було - забула в училищі глянути на заміни і вже ввечері панікую, не знаю, що робити. А зараз спокійна, бо в будь -яку хвилину можу подивитися інформацію. Так само і з учнями. Уже не проходить номер - я йшов додому, а замін ще не було. Я вважаю, що ця інформація потрібна нам всім. Хоча, коли глянула на кількість переглядів, була ДУЖЕ здивована.

    ВідповістиВидалити
  3. Мій дзвоник сьогодні я думаю підтвердив що ПОТРІБНА така інформація не тільки на дошці оголошень. Учні групи 22ок вже звикли до того, що заміни на блозі)

    ВідповістиВидалити
  4. Мій дзвоник сьогодні я думаю підтвердив що ПОТРІБНА така інформація не тільки на дошці оголошень. Учні групи 22ок вже звикли до того, що заміни на блозі)

    ВідповістиВидалити
  5. Звісно БУТИ, особисто я майже ніколи не дивлюсь на дошку оголошень , тому що звикла что всі зміни будуть на блозі , це дуже зручно :)

    ВідповістиВидалити
  6. Цілком погоджуюсь із Наталією Жоржівною! Усі заміни завжди дивлюся на блозі. Коли приходжу до дому та сідаю за комп’ютер, то першим чином відкриваю саме сторінку замін. Це вже стало гарною звичкою :)

    ВідповістиВидалити
  7. Я думаю, що потрібно викладати заміни на блозі, бо це зручно!=)

    ВідповістиВидалити
  8. Звичайно викладайте, це дуже зручно!
    А маленьку кількість переглядів можна пояснити таким чином (на прикладі нашої групи): хто перший заходить на цю сторінку в блозі та бачить якусь заміну для нашої групи, потім одразу розповсюджує цю інформацію вже в спільній бесіді ВКонтакті. Таким чином хоч кількість переглядів і мінімальна, та про заміну швидко дізнаються навіть ті, хто забув подивитися на дошку оголошень в училищі або зайти на блог)

    ВідповістиВидалити
  9. Дякую всім, ви мене переконали! Заміни на блозі будуть вчасно. А Насті Таресенко вдячна за пояснення. Напевне, так і є. :-)

    ВідповістиВидалити
  10. Звісно викладайте, це дуже зручно!

    ВідповістиВидалити
  11. Дуже зручно користуватися розкладдом заміни уроків у блозі.Особливо якщо методичний день і не відвідував училище.

    ВідповістиВидалити
  12. Дуже зручно користуватися розкладдом заміни уроків у блозі.Особливо якщо методичний день і не відвідував училище.

    ВідповістиВидалити

Вдячна за коментар. Для мене важлива ваша думка!