9 грудня 2014 р.

Українські страви можуть бути ТІЛЬКИ смачними!



Сьогодні група учнів-кухарів (30кп) запросила своїх молодших колег на виховну годину, присвячену українським стравам. Приємно вразила тепла, затишна атмосфера, яка панувала у класі. Діти говорили про найпоширеніші українські страви: хліб, борщ, галушки, сало. Цікава інформація перепліталася з дотепним гумором, танцями, відеозамальовками та віршами. 

Мені особливо сподобався сюжет-опитування про те, що значить український борщ для наших співробітників (цікаво було послухати їхні спогади і міркування), а також майстер-клас з приготування галушок від Тетяни Павлівни Приступи. В кінці всіх присутніх пригостили варениками, бутербродами з салом, пиріжками з сиром. 
Захід підготувала викладач спецдисциплін з професії "Кухар. Пекар" Гольцова Наталія Миколаївна.
Шановні гості свята! 
Напишіть свої враження від того, що ви бачили. ТИм, хто готував захід, буде приємно прочитати про себе:-)

4 коментарі:

  1. Я вважаю, що захід пройшов вдало!Спасибі учням!Ми будемо працювати і далі в цьому напрямку.

    ВідповістиВидалити
  2. Спасибі учням, Наталі Миколаївні та Тетяні Павлівні за ДУЖЕ ЦІКАВИЙ та ДУЖЕ СМАЧНИЙ захід!

    ВідповістиВидалити
  3. Спасибо за фотографии!И конечно же мне понравилось выступать))

    ВідповістиВидалити

Вдячна за коментар. Для мене важлива ваша думка!