1 вересня 2014 р.

1 вересня

 1 вересня - День знань... Ми, педагоги, чекаємо цього дня з особливим хвилюванням: до нас прийдуть нові учні, яких треба буде навчити, зрозуміти, полюбити...

Першовересень цього року приніс нашому училищу 150 (!) першокурсників та 30 учнів, які навчатимуться за спеціальністю "молодший спеціаліст". Таким чином, наша училищна сім'я на сьогодні складається з 460 чоловік. Усім тим, хто працює в училищі, приємно, що батьки Михайлівки і району довірили нам своїх дітей.

Ранок розпочався зі знайомства першокурсників зі своїми майстрами виробничого навчання та класними керівниками, а потім була урочиста лінійка. Цього року  не було у нас танців і пісень (не до веселощів якось, коли в країні неспокій), були привітання - від викладачів, учнів, батьків, були  щирі   слова про Україну та її майбутнє...

А потім в актовому залі відбувся урок за темою "Україна єдина"(розробка Сергієнко Н.П., викладача іноземної мови), куди зібралися всі учні училища. Впевнена, не було байдужих у залі, бо спокійно слухати слова, що проникали в душу, і дивитися документальне відео про сучасні події  - неможливо.

Дуже хочеться вірити, що цей навчальний рік буде спокійним. Ми маємо великі плани на майбутнє, ми маємо творчий колектив працівників, який здатний виконати навіть неможливе, ми маємо хороших учнів, які будуть примножувати надбання своїх попередників. Нам потрібно тільки одне: мирне небо над головою - і тоді ми забезпечимо впевненість у завтрашньому дні.

Фото, які обіцяла:





1 коментар:

  1. Не зважаючи на те, що лінійка та перший урок сьогодні були, можна сказати, не святкові а урочисті, через обставини всім нам відомі і болючі, мені все дуже сподобалось. Особлива подяка Надії Павлівні за перший урок "Україна - єдина країна"! Настільки пронизливо... через серце... через душу! Я впевнена що в душі кожного з присутніх на заході заграли струни смутку, скорботи, печалі... і головне струни віри, надії та любові.

    ВідповістиВидалити

Вдячна за коментар. Для мене важлива ваша думка!