28 липня 2018 р.

Сlassroom повертається

Шановні колеги! 
Рік тому багато хто з нас проходив дистанційний курс "Знайомство з classroom" (в блозі знайдіть мітку classroom і пригадайте). Пам'ятаю ваші схвальні відгуки :-) 


Думаю, прийшов час застосувати набуті знання на практиці, адже ж ми дбаємо, щоб нашим учням було комфортно навчатися?! 

Сlassroom для учня - це й електронний щоденник (бо ж паперових в учнів немає, а тут є можливість отримати домашнє завдання в одному місці і знати свої оцінки відразу, а не в кінці семестру), і хмарне сховище, і блоги, і соціальна мережа в одному. Домашні завдання вони отримають в такій формі, що виконати їх просто й необтяжливо (не в плані складності, а в плані економії часу).

Викладачеві classroom дозволить напрацьовані матеріали використовувати кілька разів (а якщо є паралельні групи, то домашнє завдання дається одним кліком миші!!!), кількість часу на перевірку робіт буде мінімальною, а оцінок в учнів буде ду-у-у-у-же багато (подивіться для порівняння сторінку з художньої культури в групах, де працювала в classroom і де не працювала). Будуть, правда, і втрати: доведеться поміняти / додати інший акаунт, де в імені буде mihvpu.zp.ua , а значить, перенести свої напрацювання на інший гугл-диск (зате там кількість місця для зберігання матеріалів необмежена!!!)

Висловіть у коментарях свою думку!

Для тих, хто хоче пригадати, як працювати в classroom, курс знову відкрито. Переходьте за посиланням https://super-vpu.blogspot.com/2017/08/classroom_21.html#more, виконуйте те, що написано в інструкції. Відкривайте поступово листи, починаючи з першого: 

Переглядайте завдання й виконуйте
Будуть питання - пишіть. Я готова вас підтримати!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вдячна за коментар. Для мене важлива ваша думка!