28 грудня 2016 р.

Вдале закінчення року

Добігає кінця 2016 рік. Яким він був, що із запланованого вдалося виконати, над чим треба працювати в майбутньому – такі думки, безперечно, мимоволі з’являються у кожного.
Наш колектив також підбиває підсумки своєї діяльності за рік. А зроблено дійсно багато. Надходження від навчально-виробничої діяльності склали майже 10,5 млн. гривень. На 5,5 млн. оновлено матеріально-технічну базу (придбано комбайн John Deere, сучасний ґрунтообробний агрегат, обладнання для лабораторії з професії «Кухар», комп’ютери тощо). У цьому році на навчальному господарстві було вирощено й зібрано 13157,4 центнери зернобобових культур (урожайність 36,1 ц/га), 4387 ц соняшника (20,2 ц/га).

157 наших випускників отримали диплом кваліфікованого робітника, 30 – здобули кваліфікацію молодшого спеціаліста. Близько 50% випускників 2016 року стали студентами вищих навчальних закладів. А у вересні наша училищна сім’я поповнилася 157 першокурсниками. 29 випускників виявили бажання здобути кваліфікацію «молодший спеціаліст».
Безперечно, така успішна діяльність навчального закладу є результатом злагодженої цілеспрямованої роботи колективу під мудрим керівництвом Удовіченка Віктора Костянтиновича. 42 роки свого життя він присвятив училищу, з них 26 працює на посаді директора. За цей час навчальний заклад став одним із кращих не тільки в області, а й в Україні.
Наприкінці року ми отримали приємну звістку: наш директор став лауреатом  щорічної Премії Верховної Ради України. Це дуже висока державна нагорода, адже вона присуджується за особливі успіхи у  здійсненні  навчання  і  виховання  учнів, формування національних і загальнолюдських цінностей,  утвердження  національної   ідеї,   патріотизму,   демократизації,   формування громадянського суспільства. Лауреатом цієї Премії може стати один педагогічний працівник від  кожної області.
Приємно, що звістка про присудження Премії стала своєчасним подарунком Віктору Костянтиновичу до дня народження та новорічних свят.
Бути керівником – мистецтво і щоденна важка робота. Ми вдячні долі, що працюємо в цьому колективі, що маємо такого керівника, який у надзвичайно важкий для освіти час талановито і впевнено спрямовує нас на вирішення навчально-виховних завдань. Наш директор має перспективне мислення, витончений інтелект, він уміє розставляти пріоритети в роботі.
Ми щиро вітаємо Віктора Костянтиновича з високою державною нагородою. У ці передсвяткові дні хочеться побажати, щоб у Вашій родині панував мир і спокій, щоб оминали  болі й тривоги, а життєва дорога була довгою, рівною та щасливою.
З повагою
колектив ДНЗ «Михайлівське ВПУ»


1 коментар:

Вдячна за коментар. Для мене важлива ваша думка!