Сьогодні група учнів-кухарів (30кп) запросила своїх молодших колег на виховну годину, присвячену українським стравам. Приємно вразила тепла, затишна атмосфера, яка панувала у класі. Діти говорили про найпоширеніші українські страви: хліб, борщ, галушки, сало. Цікава інформація перепліталася з дотепним гумором, танцями, відеозамальовками та віршами.
Мені особливо сподобався сюжет-опитування про те, що значить український борщ для наших співробітників (цікаво було послухати їхні спогади і міркування), а також майстер-клас з приготування галушок від Тетяни Павлівни Приступи.
В кінці всіх присутніх пригостили варениками, бутербродами з салом, пиріжками з сиром.
Захід підготувала викладач спецдисциплін з професії "Кухар. Пекар" Гольцова Наталія Миколаївна.
Шановні гості свята!
Напишіть свої враження від того, що ви бачили. ТИм, хто готував захід, буде приємно прочитати про себе:-)
Шановні гості свята!
Напишіть свої враження від того, що ви бачили. ТИм, хто готував захід, буде приємно прочитати про себе:-)
Я вважаю, що захід пройшов вдало!Спасибі учням!Ми будемо працювати і далі в цьому напрямку.
ВідповістиВидалитиМені дуже сподобалося.
ВідповістиВидалитиСпасибі учням, Наталі Миколаївні та Тетяні Павлівні за ДУЖЕ ЦІКАВИЙ та ДУЖЕ СМАЧНИЙ захід!
ВідповістиВидалитиСпасибо за фотографии!И конечно же мне понравилось выступать))
ВідповістиВидалити