3 жовтня 2014 р.

Три насичених дні жовтня

Жовтень починається зі свят і приємних новин.
День 1-й. Члени колективу їдуть до Запоріжжя, щоб привітати свою колегу Куліковську Ларису Павлівну із заслуженою нагородою: вона стала лауреатом щорічної обласної педагогічної премії.
Церемонія нагородження відбулася в концертному залі імені Глінки. Монументальність споруди, де проходили урочистості, чарівні звуки класичної музики у виконанні симфонічного оркестру, ледь помітна схвильованість лауреатів та піднесений настрій  запрошених - все створювало атмосферу свята.

День 2-й. Виховна година в групі першокурсників - обліковців. Тема - загадково-поетично-обнадійливо-обіцяюча - "Все у твоїх руках". Щоб переконати учнів, що кожен з них господар своєї долі, що від кожного особисто залежить успіх чи невдача у житті, класний керівник Куліковська Л.П. і майстер виробничого навчання Комзолова Н.Ж. використовували повчальні історії та притчі, інтерактивні ігри, які змушували учнів замислитися, покопатися в собі, навчитися керувати і підкорятися. Докладніше можна прочитати http://22ok-vpu.blogspot.com/2014/10/blog-post_5.html

Учні будують будинок з макаронів. У кого ж буде найвищий?

День 3-й. В училищі вшановують учителів. Третьокурсники старалися: взяли на себе наші обов'язки вчити і виховувати учнів (нехай і тимчасово), привітали викладачів та майстрів виробничого навчання, підготували надзвичайно емоційні  відеолистівки зі щирими побажаннями та тонким гумором. 
Ми, педпрацівники училища, вкотре переконалися, що у нас прекрасний колектив однодумців, здатних втілити будь-які ідеї, і нам пощастило мати таких надзвичайно талановитих, творчих, щирих учнів!
Колеги, учні, ви можете доповнити матеріал своїми спостереженнями та враженнями. Не соромтеся писати коментарі!! :-)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вдячна за коментар. Для мене важлива ваша думка!