27 вересня 2016 р.

Трагедія Бабиного Яру

Трагедія Бабиного Яру
З початку війни в Києві широко велись роботи по створенню оборонних споруд. В ході цих робіт протитанковими ровами були перекриті основні магістралі міста. При цьому, щоб не паралізувати рух, рови проривались по обох боках вулиць, а проїзна частина залишалась недоторканою. Один з таких ровів був виритий перпендикулярно вул. Мельникова трохи далі її перетину з вул. Пугачова. Ще один рів був проритий в районі Бабиного Яру. Він постійно зустрічається в джерелах як місце масових розстрілів і поховань.

21 вересня 2016 р.

Міжнародний день вшанування пам'яті жертв фашизму

Вшанування пам'яті жертв фашизму
У другу неділю вересня Україна традиційно вшанувує пам’ятьжертв фашизму. Відзначення Міжнародного дня пам'яті жертв фашизму започатковано у 1962 році саме у вересні (друга неділя), тому що на цей місяць припадають дві пов’язані з Другою світовою війною дати - день її початку і її повного завершення.
День пам’яті жертв фашизму - це День пам’яті десятків мільйонів людей, які загинули в Другій світовій війні: мільйонів солдатів, яких фашистські лідери зіштовхнули один з одним, але ще більше - мирних жителів, які гинули під бомбами, від хвороб та від голоду
Враховуючи воєнно-політичну ситуацію,  коли Україна знову зазнає військового вторгнення і на Сході країни гинуть наші солдати, утвердження у суспільній свідомості ідеалів миру стає як ніколи актуальним.

9 вересня 2016 р.

Планування з предметів

Шановні колеги! 

На сторінці "Методична робота" розміщено Методичні рекомендації щодо викладання навчальних предметів у загальноосвітніх навчальних закладах у 2016-2017 н.р., навчальні програми та перелік рекомендованої навчальної літератури . Опрацюйте їх і складіть поурочно-тематичний план зі своїх  предметів (тільки для першого курсу, решта навчається за старими програмами). 

7 вересня 2016 р.

Нарада для класних керівників

Увага! 
08 вересня о 15-40 в конференц-залі відбудеться нарада класних керівників. Основне питнання - планування роботи з учнівським колективом.
Людмила Іванівна просить ознайомитися з проектом річного плану виховної роботи і висловити свої зауваження чи пропозиції.

6 вересня 2016 р.

Заміни на 07.09

Сторінка із замінами уроків тимчасово не працює, тому дивіться заміни тут

Набір на курси водіїв категорії "В"

До уваги учнів училища!

Оголошується набір на курси водіїв 

категорії "В" (госпрозрахункова група). 

Організаційний збір бажаючих відбудеться 09.09 в кабінеті №2 о 9-35.

5 вересня 2016 р.

Вивчаємо, впроваджуємо.

На сторінці "Методична робота"ви можете переглянути та завантажити навчальні програми, методичні рекомендації щодо вивчення предметів та перелік навчальної літератури на 2016-2017 навчальний рік.

3 вересня 2016 р.

До уваги учнів з Тимошівки

Шановні учні з Тимошівки! 

Картинки по запросу автобус
Ваш автобус зламався, тому інший автобус буде в понеділок на першій зупинці приблизно о 8-10.


Чекаємо вас на уроках! :-)

1 вересня 2016 р.

Привітання від випускників

Цього року наше училище зробило перший випуск молодших спеціалістів. Приємно відзначити, що з 29 випускників 16 стало студентами третього курсу Таврійського державного агротехнологічного університету. Сьогодні хлопці надіслали нам свої фото)))