30 листопада 2014 р.

02 грудня - нарада

Дистанційне навчання: актуальність, проблеми, перспективи...
Шановні колеги! Саме ці питання будуть предметом розмови на нараді, яка відбудеться 02 грудня 2014 року о 14-45 в кабінеті № 16. Запрошуються викладачі та майстри виробничого навчання.

Колеги, будьте готові висловити своє враження від дня дистанційного навчання в училищі (проблеми, причини, який вихід).

27 листопада 2014 р.

Дистанційне навчання. Стартуємо...



28 листопада 2014 року уроки в навчальному закладі проходитимуть дистанційно.


Шановні викладачі, забезпечте наявність завдань для учнів відповідно до свого розкладу уроків (розмістіть матеріал теми на своєму блозі, організуйте вебінар, передбачте питання на закріплення і т.д.).

19 листопада 2014 р.

Конкурс стартував. Сподіваємося на перемогу

Уже 15 років поспіль в Україні проводиться Міжнародний конкурс знавців української мови імені Петра Яцика. Започаткований він був канадцем українського походження Петром Дмитровичем Яциком з метою піднесення статусу української мови серед молоді та утвердження її державного статусу. Ідею проведення Конкурсу підтримала Ліга українських меценатів, що об’єднує представників бізнесу багатьох країн світу. Вони надали спонсорську підтримку у проведенні конкурсу та нагородженні його переможців. Вагомий внесок у фінансуванні конкурсу зробив сам Петро Яцик.

14 листопада 2014 р.

Дивовижна подорож на Хортицю

В.І.Ленін. Запоріжжя
Впевнена, немає в світі людей, які б не любили відвідувати нові місця, адже, за словами Анатоля Франца, подорожі вчать більше, ніж що б то не було. Іноді один день, проведений в інших місцях, дає більше, ніж десять років вдома. Я із задоволенням хочу поділитися з читачами блогу враженнями учнів групи 71т, які днями відвідали місто Запоріжжя і острів Хортицю.

13 листопада 2014 р.

"Правила дорожнього руху " - предмет, потрібний усім

Учні групи 67т на уроці
Кожен викладач проводить уроки, на які запрошуються колеги. Причини на те різні: чи то атестація, чи просто бажання поділитися "родзинками" свого досвіду... Звичайно, такі заняття потребують додаткових затрат часу на підготовку, викликають певні хвилювання, але  від учнів викладач отримує заслужену нагороду: ТАКІ уроки діти запам'ятовують!

5 листопада 2014 р.

Моя школа. Рейтинг піднімається!

 Уже майже одинадцята година вечора. Заходжу на My school і бачу: ми на 2-му місці! Непогано працюємо!

...Уже  і кількість учнів, що цікавиться своєю успішністю і домашніми завданнями, поступово зростає.

Може, і на першому скоро будемо?!



4 листопада 2014 р.

Підприємство, підприємництво, підприємець...

Урок у групі 22ок
Саме над такими поняттями працювали сьогодні на уроці "Основи галузевої економіки і підприємництва" учні групи 22ок. Викладач Нестерова Віра Вікторівна впевнено вела своїх вихованців складними дорогами економічної термінології. Тема заняття - Функції підприємства. Підприємництво та його види.

Ванільно - фруктовий аромат виставки

... Згадався дитячий віршик: "... в булочной пахнет тестом и сдобой...", коли у вестибюлі навчального корпусу запахло свіжою випічкою.
Це майстри виробничого навчання кафедри кухарів-пекарів вирішили показати свою майстерність, організувавши виставку-ярмарок. Вироби були різноманітні: булочки, бісквітні  рулети, пиріжки, ватрушки, рогалики, - всього настільки багато і все таке смачне на вигляд (як потім з'ясувалося, і на смак теж), що все хотілося спробувати.